• 24.png
  • 024_05_1.png
  • 024_05_2.png
  • 024_05_3.png
Velg steintype for denne modellen:
Modellen finnes i andre steintyper. Ta kontakt for info.

Nr. 24 Lys granitt

Enkel modell med sider som er råhugget og polert front og rygg. Lys granitt har natur front.

Høyde: 65 cm

Bredde: 50 cm

Pris fra kr 13800,-

Tilpass gravsteinen selv i nettleseren

Eller kontakt oss angående denne steinen

SS1511-p-11.jpg
Kenny Sæthre

Daglig leder

Ofte stilte spørsmål

Vi er en landsdekkende leverandør av gravstein, og leverer over hele landet uten tillegg i prisen. Vi sørger også for montering. Kvaliteten på våre gravstein er av ypperste klasse. Våre polerte modeller er enten helpolerte, d.v.s at også rygg og sider er polerte, eller har polert front og rygg, med huggede sider. Mange leverandører leverer steinene med slipt rygg og sider, og krever tillegg for polering.

Utvalget av steinslag er gjort for å finne kvaliteter som tåler norske forhold. Der kommer 100 års erfaring med naturstein godt med. Våre minnesteiner er egendesignet og flere har designbeskyttelse. Ønsker du et gravminne i ditt eget design, kan våre dyktige fagfolk klare det også.

Vi utfører mye navnetilføyinger på eksisterende steiner. I den sammenheng blir steiner ofte vasket og pusset opp, slik at de ser nye og pene ut. Pris og utføring må avtales individuelt, ta kontakt, slik at vi kan finne en god løsning for deg.

 

En helpolert gravstein er lett å renholde. Hvis man en gang i året tørker godt over steinen med en våt klut, så skal ikke grønske og slikt feste seg. Er steinen mer ruglete, bør den vaskes mer grundig.

Vi har gode vaskemidler til forskjellige steintyper. Ta kontakt hvis du vil ha tips eller hvis du ønsker at vi skal utføre en mer grundig rengjøring.

Over tid kan en stein bli grønsket og tilgrodd. Det trengs da en en mer grundig rens av steinen, hvor man også kan pusse opp skrift og dekorer om det er ønskelig.

Ved spesielt jordsmonn kan en gravstein bli skjev etter en tid, ta kontakt for oppretting.

Kontakt for tilbud på oppussing