Navnetilføyelser

Vi utfører mye navnetilføyinger på eksisterende steiner. Steiner blir ofte da også vasket og pusset opp, slik at de ser nye og pene ut. Pris og utføring må avtales individuelt, så ta gjerne kontakt, slik at vi kan finne en god løsning.

Kontakt oss

Fordeler ved å handle hos oss

Vi er en landsdekkende leverandør av gravstein, og leverer over hele landet uten tillegg i prisen. Vi sørger også for montering. Kvaliteten på våre gravstein er av ypperste klasse. Våre polerte modeller er enten helpolerte, d.v.s at også rygg og sider er polerte, eller har polert front og rygg, med huggede sider. Mange leverandører leverer steinene med slipt rygg og sider, og krever tillegg for polering. Utvalget av steinslag er gjort for å finne kvaliteter som tåler norske forhold. Der kommer snart 100 års erfaring med naturstein godt med. Våre minnesteiner er egendesignet og flere har designbeskyttelse. Ønsker du et gravminne i ditt egen design, kan våre dyktige fagfolk klare det også.

Gravstein

Sæthre Stenindustri AS leverer gravstein over hele landet ferdig montert, uten ekstra kostnader. Se gjerne også vår gravsteinkatalog. Du kan på denne siden utforme og se en gravstein med tekst, dekor, lykt eller annet. Etter at du har laget din egen stein, klikker du på neste for å få tilsendt pris. For at våre kunder skal kunne ha et varig gravminne som varer år etter år, vil vi gjøre vår ytterste for å yte den beste service, og å levere gravsteiner av meget høy kvalitet. Vi er særdeles nøye med valg av holdbare steinsorter som tåler nordiske forhold. Alle våre gravsteiner har 50 års garanti. Stor utstilling i Arna og på Danmarksplass – også av stein som ikke er avbildet i katalog. Har du spesielle ønsker, idéer eller ønsker katalog med pris tilsendt, ta kontakt med oss via e-mail eller telefon 55 20 55 20

Kontakt oss

Vedlikehold av stein

En helpolert gravstein er lett å renholde. Hvis man en gang i året tørker godt over steinen med en våt klut, så skal ikke grønske og slikt feste seg. Hvis steinen er mer ruglete, så bør man vaske mer grundig. Vi har gode vaskemidler til forskjellige steintyper. Ta også kontakt hvis du vil ha tips eller hvis du ønsker at vi skal utføre en mer grundig rengjøring.

Oppussing og oppretting av gravstein

Over tid kan en stein bli grønsket og tilgrodd. Da trengs det en mer grundig rens av steinen, hvor man også kan pusse opp skrift og dekorer om man ønsker. Ved spesielt jordsmonn kan også en gravstein bli skjev etter en tid, så ta kontakt for oppretting.

Kontakt for tilbud på oppussing